Zoeken naar genieten met

Uw zoekactie voor genieten met leverde 100 resultaten op.
Zoek in alle advertenties :

gisteren
Tom 33 jaar Limburg - Alken
Sauna ofzo
Hoi ik ben Tom 33j 1m96 groot breed gebouwd. Ik ben opzoek naar een vrouwtje die eens of geregeld mee wil naar sauna en wellness. Gewoon publieke naakt sauna. Voor gezelschap en leuke babbel zonder meer verplichtingen. Als het klikt kan er meer maar zeker geen verplichtingen. Enkel samen genieten van de sauna's en baden enzo. Als je interesse hebt hoor ik het graag. Grts Tom  
gisteren
Mich 70 jaar Vlaams-Brabant - Roosdaal
Zoek dame voor spannende boswandeling
Zomer is in aantocht, dus.... Ik, nette, goed uitziende man, 70J , 1.82m, 99kg, volle haardos, niet vrij, zoek een leuke dame die zodra het weer het toelaat samen met mij sliploos en in losse kledij overdag een boswandeling wil maken. Buiten zicht laat je je graag bekijken en betasten. Je word beetje bij beetje gekeurd en uiteindelijk klaargevingerd. Je bent al dan niet vrij en indien het klikt kunnen we vrijblijvend af en toe overdag eens afspreken en genieten van deze (of andere) ervaring (ruimte en respect voor je eigen fantasietjes) . Je bent aangenaam gezelschap, eerlijk en betrouwbaar, leeftijd onbelangrijk. Hygiene en discretie zijn een absolute noodzaak. Roosdaal en omgeving. Kies voor je genot en reageer snel (reactie met fotootje als het kan). Tot snel. Fakers niet welkom.  
Slow 56 jaar Limburg - Sint-Truiden
Slow..
Je wil graag meegenomen worden naar een zwoele, ontspannende en erotiserende plek...? Je hele lijf laten verwennen met een diepgaande, langdurige massage, van kop tot teen, traag opbouwend...? Je hals, schouders, rug, onderrug.. over je bovenbenen naar je voeten en terug.. Je na enige tijd op je rug nestelend, je gezicht, hals, schouders, borstrand, buik, venusheuvel, dijen... zachtjes overgaand naar je borsten, de binbenkant van je dijen, ze zachtjes openend, je vlindertje, je nat geworden lippen, je yoni...traag intens beroerend en het ritme van je lijf volgend... om spetterend tot een eerste hoogtepunt te komen. Jij moet niets doen, buiten overmatig langdurig intens diep te genieten van elke aanraking, elke sensatie, elke rilling... Enkel jij ontbreekt nog!  

Slow..
gisteren
Frank 52 jaar West-Vlaanderen - Hooglede
Laat maar van je horen
Na een relatiebreuk een half jaar geleden, de stukken opgeraapt en weer vooruit aan het kijken. Zeker nog niet toe aan een nieuwe relatie, maar ben ook maar een gewone mens met zijn noden en verlangens, ook op gebied van intimiteit en sexualiteit. Dus ja, op zoek naar een maatje, een FWB. Geen ‘erop en eraf’ gedoe, maar genieten en laten genieten, met respect voor elkaar, elkaars wensen, verlangens en grenzen. Niet enkel het sexuele wat mij betreft, maar ook ruimer kader, samen een etentje, uitje, saunabezoek, massage, enz Wat verwacht ik van jou ? Je bent single (geen zin in heimelijk gedoe of gezever), hebt een gezond gevoel voor humor, staat bewust in het leven. Leeftijd, uiterlijk, cup size, enz ondergeschikt aan het feit dat we op dezelfde golflengte zitten qua verwachtingen en intenties. Respect, hygïene en discretie, dat spreekt voor zich denk ik, en mag je ook verwachten van mij. Interesse ? Vraag gerust, elke reactie wordt beantwoord  
gisteren
Johan 45 jaar Noord-Brabant - Eindhoven
Welke vrouw herkent zich hierin
Je bent een drukke vrouw met een druk leven. Gezin. Werk. Je man heeft het altyd druk. En er is weinig tot bijna nooit sex. Als er al sex is dan is het Max een kwartier. Jij wil meer. Je wilt uren sex tot je moe en voldaan bent. Herken je dit reageer dan. Niemand komt dit te weten. En gaan we samen uren genieten. En erna ga je naar huis alsof er niks gebeurt is. Welke vrouw durft deze stap zetten. Wie is real. Leeftijd en afstand spelen geen rol. Ik zoek al een tijdje. Ik weet er vrouwen in deze situatie zitten. Ik kijk enorm uit naar die ene serieuze vrouw tussen alle fakers in hier  
gisteren
Kenneth 31 jaar Antwerpen - Merksem
Fun
Ik ben 31 jaar en normaal gebouwd, welke liefe en knappe vrouw heeft zin om vanavond samen te genieten van elkaar alles mag niets moet. Heb je interesse laat danmaar iets weten xxx  
gisteren
David 56 jaar Antwerpen - Westerlo
Vrouw-Fwb gezocht
Goeiemorgen, man van 57j, 1m86 en +-82kg is op zoek naar een vrouw die af en toe op een maandag of woensdag zin en tijd heeft om af te spreken om ons dan lekker samen te amuseren. Alles rustig aan, genieten en laten genieten... Wie heeft er zin en tijd ? Grtjs en tot... D.  
gisteren
Robin 40 jaar Oost-Vlaanderen - Gent
Zoek een vrouw voor één bohemian avond
Voor een bohemian avond,  één avond. Eind deze maand (31/5)  zoek ik nog vrouwelijke gezelschap vanaf 30j om mee te gaan naar een fancy, exclusieve  bohemian avond waar lust en erotiek samenkomen. Een elegante omgeving met interessante en stijlvolle mensen. Geen kelders of bij iemand thuis. Ergens op een unieke plaats in hartje  Gent. Normaal zou ik met een goede vriendin gaan maar ze gaat op vakantie. Ik beloof een sfeervolle avond met een aangenaam gezelschap. Geen verplichtingen naar elkaar toe. Consent is alles. Genieten komt in verschillende vormen, jij bepaalt eigen grenzen.  Alles verloopt heel discreet en respectvol. Mail me als dit jou aanstaat. Tot dan.  
gisteren
Masseur 65 jaar West-Vlaanderen - Hooglede
Samen
Ik zoek vrouw van ongeveer mijn leeftijd(65) om samen naakt te zijn en spelletjes te spelen.Welk vrouwtje heeft interesse?Genieten van onze geest en lichamen...liefst ook W VL.Samen naakt zijn...prachtig !!!  
gisteren
Like 53 jaar Antwerpen - Lier
Welke jonge vrouw zoekt sexpartner?
Ik zoek een lieve toffe jonge vrouw om geregeld mee af te spreken. Ik ben zeer verzorgd en discreet. Ik doe geen extreme of onveilige dingen Enkel genieten van softsex. Interesse stel je dan even voor. Mogelijkheden en voorwaarden zijn bespreekbaar.  
  1   2   3   4   5   6   7   8   9   10